Episode VII – tal van nieuwe gelekte setfoto’s
dinsdag 12 augustus 2014

Kregen we gisteren weer een kleine teaser van Star Wars: Episode VII regisseur J.J. Abrams in de vorm van een mysterieuze robothand, vandaag is het weer de beurt aan de onofficiële kanalen. We hebben er twee vandaag en we beginnen gelijk met de meest interessante. De Franse website MintinBox.net plaatste een interessant artikel met vier nieuwe foto’s die afkomstig lijken te zijn van de sets in Pinewood Studios.

Wat we zien zijn twee soorten foto’s. Drie stuks van het interieur van de Millennium Falcon en eentje van de binnenkant van een onbekend schip. Volgens de Franse website komt het kleurenschema overeen met dat van een Keizerlijk schip. Qua structuur / ontwerp heeft het daar ook veel van weg, dus het lijkt een aannemelijke veronderstelling. Bekijk hieronder de foto’s:

Minder interessant maar desalniettemin niet minder leuk om te bekijken zijn de twee foto’s die website MakingStarWars.net heeft weten te bemachtigen. Beide foto’s lijken gemaakt te zijn met een telefoon door een figurant die gewerkt heeft op de sets in Abu Dhabi. We krijgen geen nieuwe blik op de sets in het Midden-Oosten, maar het geeft weer een wat betere indruk van de bevolking van (vermoedelijk) Tatooine.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Joruus

    Staat die gast daar nou met zijn smartphone te spelen? 😀Tags: