Episode VII script is klaar, filmen start in mei. Nu nog een cast!
maandag 20 januari 2014

De eerste mijlpaal is bereikt. Het script van Star Wars: Episode VII, geschreven door Lawrence Kasdan in samenwerking met regisseur J.J. Abrams, is namelijk klaar om verfilmd te worden! De laatste dagen sprak Abrams met diverse media en daar waar hij normaal weinig loslaat over de details van de producties waaraan hij werkt, liet hij zelfs ook weten wanneer het filmen van start gaat: namelijk in mei van dit jaar. Hierdoor is de productie in de volgende fase belandt, waarin de voorbereidingen worden getroffen om alles filmklaar te maken.

Eén onderdeel daarvan is het castingproces, waar de laatste maanden al veelvuldig over is gespeculeerd. Een naam die afgelopen week bijvoorbeeld werd genoemd, die van Breaking Bad-acteur Jesse Plemons. Ondanks dat de acteur nog onlangs deze geruchten ferm ontkende, bevestigde Abrams de acteur als een waarmee gesprekken zijn gevoerd. Dit betekent overigens niet dat de acteur ook daadwerkelijk gecast is. Het betekent wel dat we de geruchten van de laatste tijd iets serieuzer kunnen gaan nemen.

Binnenkort vertrekt Abrams naar Engeland om zich daar verder voor te bereiden op de start van het filmen. Met mei nog maar iets meer dan drie maanden van ons verwijderd, kan het niet meer lang duren op de eerste aankondigingen van acteurs. Hoe kan iemand met zulk goed nieuws nou beweren dat dit de meest depressieve dag van het jaar is?!

 

Bron: TheWrap & USA Today
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+