DeathStar.nl - De Nederlandse Star Wars website | Star Wars nieuws en achtergronden
Episode VII: meer beelden van voertuigen en setstukken
dinsdag 3 juni 2014

Gisteren lekten de eerste foto’s van de Star Wars: Episode VII productie in Abu Dhabi uit. Vandaag zijn er nog meer nieuwe foto’s gelekt, maar dit keer vanuit een werkplaats in Engeland waar er hard gebouwd wordt aan bekende voertuigen en andere setstukken.

Wederom is het entertainment website TMZ gelukt om deze beelden te bemachtigen. Hoewel producties van J.J. Abrams bekend staan om hun hoge mate van geheimhouding, is er zo vroeg in het stadium van de productie al bijzonder veel gelekt. Het zou ons niet verbazen als dit deels ‘geregisseerd’ is om de harten van fans en liefhebbers wereldwijd te (her)winnen.

Het is bijzonder leuk om de Millennium Falcon weer te zien. De foto’s laten goed zien hoe het populaire voertuig wordt opgebouwd, wat ons doet vermoeden dat deze beelden al een paar maanden oud zijn. We zien namelijk ook het beest uit de gelekte foto’s uit Abu Dhabi. Daarnaast zien we een soort X-wing (UPDATE: deze versie heeft net als de Z-95 Headhunter maar één inlaat, en niet twee zoals bij de X-wing uit de Originele Trilogie en wijkt op enkele andere punten ook verder af – vergelijkingsfoto) en allerlei bogen die onderdeel uit lijken te maken van een soort hangar bay waar de bekende schepen zich wellicht bevinden.

Star Wars: Episode VII verschijnt op 18 december in de Nederlandse bioscopen.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
 • Solo

  Gaaf we zien theFalcon weer terug 🙂

 • We hebben het nieuwsbericht geupdate met een vergelijkingsfoto van een van de nieuwe schepen en die uit de Originele Trilogie. Dit is enkel te bekijken in de spoiler space, dus klikken is op eigen risico!

 • Rubin

  Als ik de vergelijkings- foto wil bekijken, zie ik alleen de header van dit artikel.

  • Bedankt voor de opmerking! Foutje in de link. Bij dezen gecorrigeerd.

 • Joruus

  nu zien we dat grote varken ook beter. ik vindt die nu mooier overkomen als op de foto’s van gisteren.Tags: