Episode VII – Hoe gaat Han Solo eruit zien?
vrijdag 15 augustus 2014

Het wordt misschien tijd om een loodgieter te bellen. Er is ergens een lek en het druppelt onderhand niet meer, het begint te stromen! Zagen we eerder vandaag hoe Stormtroopers eruit gaan zien in Star Wars: Episode VII, nu is het de beurt aan Han Solo. IndieRevolver.com lijkt wederom de hand te hebben gelegd op interessant beeldmateriaal: ontwerpen voor outfits van acteur Harrison Ford.

De website beweert diverse ontwerpen te hebben gezien maar ze onthullen slechts twee outfits. Dat kan erop duiden dat we de komende dagen nog veel meer gaan zien, maar voorlopig doen we het met de volgende twee outfits. De eerste lijkt een soort blauwe versie van zijn Hoth outfit in The Empire Strikes Back, wat eens te meer erop zou duiden dat er een koude planeet wordt aangedaan in de film. De tweede outfit heeft wat weg van zijn Endor outfit zoals we die zagen in Return of the Jedi.

Het is natuurlijk de vraag welke outfits daadwerkelijk in de film gebruikt zullen gaan worden. Van de vele ontwerpen die worden gemaakt, belanden er altijd het meerendeel in de prullenbak.

Bekijk hieronder de foto’s. De eerste foto kan ook in een groter formaat bekeken worden.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Solo

    Ben benieuwd welke het wordt , maar het ziet er mooi uit foto 1 vindt ik wel mooi
    We gaan het zien .

  • Niet in het nieuwsbericht vermeld, maar een beetje opvallend op de eerste foto is wel het ding op zijn linkerborst. Dat lijkt wel een Imperial insignia!Tags: