Episode VII geruchten: verschuivingen in het castinglandschap?
zaterdag 29 maart 2014

Nog altijd is er geen zekerheid over de samenstelling van de cast van Star Wars: Episode VII, dus elk nieuwtje valt automatisch onder het kopje gerucht. Als eerste noemen we Peter Mayhew, die in de Originele Trilogie de rol van Chewbacca speelde. Hij heeft er nooit doekjes om gewonden dat hij graag wilde terugkeren voor de nieuwe films. Mayhew was echter lange tijd afhankelijk van een rolstoel en een wandelstok, maar na een operatie waarbij hij een nieuwe kunstknie heeft gekregen, stond er op het gebied van gezondheid niks meer in de weg.

Filmwebsite Comingsoon.net meldde gisteren dat de kans dat Mayhew terugkeert mogelijk is. Mayhew stond namelijk aangekondigd als gast op het evenement Monsterpalooza, maar heeft zijn aanwezigheid gecanceld vanwege filmopnames. Het evenement vindt plaats van 23 tot en met 25 mei, precies in de periode waarin Episode VII begint met de opnames. Gevalletje waar rook is, is vuur?

Vervolgens noemen we Zac Efron. Hij werd de afgelopen tijd al veelvuldig in verband gebracht met een mogelijke rol in de nieuwe Star Wars film. De kans hierop lijkt echter steeds kleiner te worden vanwege privéperikelen. De 26-jarige acteur zou vorig jaar al een tijdje in een afkickkliniek hebben doorgebracht vanwege een drugsverslaving, deze week kwam hij in het nieuws vanwege een vechtpartij in een wijk van Los Angeles die erom bekendstaat dat er veelvuldig drugs gedeald wordt. Vrienden en familie van Efron zijn dus bang dat hij weer is teruggevallen in oude gewoontes, iets wat een casting in een van de grootste films van de komende jaren zeer onwaarschijnlijk maakt.

 

Bron: Comingsoon en TMZ
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: