Episode VII – de foto’s blijven uitlekken!
donderdag 14 augustus 2014

Afgelopen dinsdag konden we je een paar nieuwe uitgelekte foto’s van Star Wars: Episode VII met je delen. Het leek een sneeuwbaleffect op te leveren en gisteren wisten onze vrienden van StarWars7News.com nog veel meer foto’s te bemachtigen. Deze foto’s gaan we verderop in dit nieuwsbericht met je delen, maar we beginnen met nieuwe foto’s die we zelf zojuist op het internet wisten te vinden.

Klik op de foto’s voor grotere versies:

Het is ons niet bekend wat of wie de bron is van deze foto’s. Wel is duidelijk aan hoe de foto’s eruit zien dat ze van dezelfde fotograaf afkomstig zijn die ook de andere Millennium Falcon foto’s maken. De derde foto is naar onze mening het meest spannende. Hierop zien we wat lijkt op een brug van een Star Destroyer. Echter wijkt het ontwerp wel af van Star Destroyers uit de Originele Trilogie. Het plafond met de buizen is duidelijk anders. Dat zou erop duiden dat deze Keizerlijke schepen waarschijnlijk ook een metamorfose of upgrade hebben ondergaan in de jaren tussen Episode VI en Episode VII.

De zoon van Mark Hamill, Nathan, plaatste op zijn eigen officiële website ook enkele foto’s. De foto van Mark Hamill voor de Pinewood Studios heb je misschien al voorbij zien komen op ons Twitterkanaal. Daarnaast kun je hieronder ook enkele foto’s zien die zijn genomen op het Ierse eiland Skellig Michael, waar onlangs opnames plaatsvonden.

Als laatste hebben we de foto’s waar we het aan het begin van dit bericht over hadden. Hieronder zie je een kleine selectie van de foto’s. Voor een compleet overzicht verwijzen we je naar onze collega’s van StarWars7News.com.

Star Wars: Episode VII draait vanaf 18 december 2015 in de Nederlandse bioscopen.Tags: