Episode VII – De badguy(s), een bekende en meer geruchten
zaterdag 16 augustus 2014

In een schrikbarend tempo komt deze week allerlei informatie los over Star Wars: Episode VII. Je zou bijna denken dat de complete film anderhalf jaar voordat hij in de bioscoop gaat draaien al volledig bekend is. Echter moet er een kanttekening geplaatst worden dat het hier nagenoeg enkel om geruchten gaat en dat er vooralsnog nog amper iets officieel bevestigd is.

Hieronder hebben we alle nieuwe geruchten op een rijtje gezet. Daarvoor hebben we de belangrijkste informatie in zogenaamde spoiler ruimtes gezet. Dit doen we met informatie die het plot van de film kunnen verklappen. Foto’s van bijvoorbeeld een Millennium Falcon, waarvan de aanwezigheid in de film door Lucasfilm is bevestigd, rekenen wij niet tot spoilers.

Dat gezegd te hebbende beginnen we met een bericht over de onthulling van de bad guys. Als we LatinoReview.com moeten geloven, een website die qua geloofwaardigheid van primeurs niet de beste reputatie in de wereld heeft, speelt Star Wars: Rebels een belangrijke rol in het geheel en is het van grote invloed op het verhaal van Star Wars: Episode VII. De website beweert namelijk dat de slechteriken in Star Wars: Episode VII de Inquisitors zijn. Daarnaast zou er voor de eerste keer een flashback in een Star Wars film zitten die teruggaat naar een tijd met een jonge Princess Leia (een rol die door Billy Lourd, de dochter van Carrie Fisher, gespeeld zal worden) en… Darth Vader, die te zien zal zijn met de Inquisitors. Website BadAssDigest.com gaat nog een stapje verder hierin en beweert dat er in deze groep een leider is. Bovendien beweren ze dat de robothand die we eerder deze week zagen in de Twitterfoto van J.J. Abrams bij dit personage hoort. IndieRevolver.com, de website die de laatste dagen veel interessant beeldmateriaal publiceerde, heeft op hun beurt een concepttekening geplaatst van dit personage. Deze afbeelding kun je hieronder bekijken in de spoiler ruimte:

JediNews meldt dat zij hebben vernomen dat in ieder geval één lid van een ras dat voorkomt in de Originele Trilogie zijn opwachting zal maken in Episode VII. Het zou gaan om een Mon Calimari. MakingStarWars.net gooit er nog een schepje boven en beweert dat het gaat om niemand minder dan Admiral Ackbar en dat zijn thuisplaneet in de film te zien zal zijn. Sterker nog, Skellig Michael, het Ierse eiland waar Mark Hamill onlangs aan opnames deelnam, zou dienst moeten doen als de plek op deze planeet waar Luke Skywalker zich bevindt.

We kijken er niet raar van op als de komende uren en dagen nog veel meer informatie op het internet verschijnt. Voorlopig kunnen we deze nieuwtjes eerst verwerken. Naar onze mening klinken sommige dingen aannemelijk, maar veel van de informatie klinkt als of totaal verzonnen zijn, of een kern van waarheid bevatten. Net zoals met concepttekeningen kan er met het verhaal veel veranderen. Het script van Star Wars: Episode VII heeft immers het afgelopen jaar ook allerlei veranderingen ondergaan.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: