Einde verhaal: Billy Dee Williams noodgedwongen uit DWTS
dinsdag 1 april 2014

Het sprookje is over en uit. Het avontuur dat Dancing With The Stars heette, is ten einde gekomen voor Billy Dee Williams. We hadden je deze week graag zijn nieuwe verrichting in het Amerikaanse dansprogramma willen laten zien, maar de bijna 77-jarige acteur heeft de handdoek in de ring moeten gooien vanwege fysieke ongemakken.

Mijn rug doet me ongelooflijk pijn op dit moment. Het is een chronische rugkwaal. Ik heb een waanzinnig en fantastische tijd gehad. Pure lol. En ik wil iedereen van jullie bedanken voor jullie steun. Ik doe het aardig voor een 77-jarige, maar ik kan niet meer alle dingen doen toen ik nog een jonge knul was,” aldus Billy Dee.

Ook voor zijn lieftallige Britse danspartner Emma Slater is het einde oefening. Hoewel vanaf volgende week de beroemdheden gekoppeld (door middel van stemmen van het kijkerspubliek) zouden worden aan nieuwe danspartners valt zij buiten de boot vanwege de opgave van Williams. Een teleurstellend feit, maar tegelijkertijd was het een simpele keuze om te maken. De enige juiste beslissing noemt ze het:”We hadden er eigenlijk al meteen vrede mee omdat er gewoon geen twijfel over bestaat: als het met zijn gezondheid te maken heeft, stoppen we ermee en is het een prima prestatie geweest. Ik ben erg trots op hem!

Je kunt weinig anders hebben dan respect om op zo’n leeftijd en met zo’n geschiedenis van lichamelijke klachten mee te doen aan een intensief programma als dit. En misschien is het ook wel een tactische beslissing. Billy Dee Williams moet onderhand toch wel zijn koffers gaan pakken om naar Engeland te gaan? Of niet soms?!

 

Bron: E! Online
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: