eFX Collectibles: de replica’s vliegen je om de oren!
zondag 21 juli 2013

Met de San Diego Comic Con (SDCC) zou je verwachten dat er op Star Wars gebied veel nieuwe aankondigingen zouden zijn. Niets is echter minder waar. Rovio liet hun nieuwe Angry Birds titel zien, maar dat was inmiddels geen nieuws meer. Hasbro was aanwezig om hun nieuwe 6″ actiefigurenlijn te tonen, maar heel spannend was dat niet met ‘the usual suspects’ in een iets grotere variatie op een andere verpakking. En ook op Episode VII-gebied gebeurde er eigenlijk helemaal niets. Wellicht wordt dat laatste bewaard voor de Celebration, maar dat is een ander verhaal.

Wie wel flink uitpakte op de SDCC was eFX Collectibles, het bedrijf dat hoogwaardige replica’s maakt van Star Wars props zoals helmen en voertuigen. Zij pakte uit met niet één maar meerdere zeer interessante nieuwe producten die menig verzamelaar de komende jaren flink in de portemonnee gaan raken. Denk bijvoorbeeld aan een complete Stormtrooper outfit inclusief bodysuit, handschoenen, laarzen en zelfs de mannequin voor het displayen. Of een studioreplica van een Y-Wing. Houd je meer van helmen, dan biedt eFX in de toekomst niet alleen een ESB Boba Fett helm, maar ook een ANH Hero Stormtrooper helm. En houd je van groot, groter, grootst… maak dan je borst maar nat voor de ongeveer 1,20 meter lange STAR DESTROYER replica.

Gezien de tijd die er tussen aankondigingen en daadwerkelijke levering van producten zit, heb je nog even de tijd om te sparen. Met name de Star Destroyer zal ongetwijfeld enkele duizenden euro’s gaan kosten. Exacte prijzen zijn nog niet bekend, dus voorlopig kun je je vermaken met de prachtige fotogalerij die je via onderstaande link kan bekijken!

 

Bron: Yodasnews.com