Eerste gelekte foto’s van Star Wars: Rogue One set constructies
woensdag 22 juli 2015

Via social media zijn de afgelopen dagen foto’s verschenen van wat naar alle waarschijnlijkheid nieuwe sets zijn voor Star Wars: Rogue One. De foto’s zijn buiten genomen bij een oude vliegtuighangar in Cardington, Engeland. Deze hangar werd in 1976 al door George Lucas gebruikt voor een shot op Yavin IV en ook andere films maakte gebruikt van de voorzieningen.

Volgens officiële berichten starten de opnames van de eerste Star Wars Anthology film op 3 augustus. De film vertelt het verhaal over een groep Rebellen die de plannen van de eerste Death Star (moeten) stelen, en daarmee speelt het zich dus vlak voor Star Wars: Episode IV – A New Hope af. Afgaande op de foto’s wordt er tenminste één bekende locatie aangedaan. Via de StarWars7News zijn alle foto’s verzameld, maar hieronder zie je alvast een voorproefje.

Met nog minder dan twee weken te gaan voordat de opnames van start gaan, is er nog altijd weinig bekend over de productie van regisseur Gareth Edwards. Krijgen we de komende dagen meer te weten over de cast? Krijgen we een eerste foto van de cast te zien? We houden je op de hoogte. Star Wars: Rogue One heeft een geplande Nederlandse releasedatum van 15 december 2016, een dag eerder dan de Amerikaanse première.Tags: