Eerste foto’s van opnames Star Wars: Rogue One
zaterdag 8 augustus 2015

Je zou het haast niet zeggen maar de opnames van Star Wars: Rogue One, de Star Wars Anthology film van regisseur Gareth Edwards, zijn alweer bijna een week aan de gang. Veel is er nog niet bekend, maar ondertussen zijn al wel de eerste foto’s op internet verschenen van de opnames.

Tot nu toe is enkel actrice Felicity Jones officieel aangekondigd als vooralsnog naamloze Rebellensoldaat. Een officiële aankondiging over de samenstelling van de cast kan elke dag verschijnen. Het verhaal draait om een groep verzetsstrijders die samenkomen voor een gewaagde missie om de ontwerpen van de Death Star te stelen.

De opnames vinden onder meer plaats in de Pinewood Studios in Engeland en op locatie. Hieronder kun je de opgedoken foto’s bekijken afkomstig van MakingStarWars:

Wat kunnen we concluderen uit deze foto’s? We zien een groep Stormtroopers bij een transportvoertuig wat geland lijkt te zijn op een soort strandhoofd of aan het begin van een jungle. Maar zijn het wel Stormtroopers, of zijn het misschien Rebellen vermomd als Keizerlijke troepen?

Star Wars: Rogue One gaat op 15 december draaien in de Nederlandse bioscopen.Tags: