Eerste foto van The Force Awakens actiefiguren gelekt
maandag 22 december 2014

Er zijn enkele zekerheden in het leven: iedereen gaat een keertje dood, de belastingdienst weet je altijd te vinden en er bestaat geen Star Wars zonder merchandising! Eind 2015 / begin 2016 zal er in de Nederlandse winkels ongetwijfeld genoeg te koop zijn van Star Wars: The Force Awakens en de belangrijkste speler op dat gebied is speelgoedfabrikant Hasbro.

Op een Chinese website is vandaag de allereerste foto gelekt met daarop vijf prototypes van actiefiguren van personages uit de aankomende film. Het gaat om Finn (het personage van John Boyega), Rey (Daisy Ridley), Chewbacca (Peter Mayhew), droid BB-8 en waarschijnlijk de duistere figuur uit de teaser trailer genaamd Kylo Ren van wie men vermoed dat deze gespeeld wordt door Adam Driver.

Op de afbeelding hieronder (spoilerruimte) zie je ook een meetlat ter referentie. De figuren hebben een afmeting van rond de 15 centimeter (met uitzondering van Chewbacca en BB-8 uiteraard), wat overeenkomt met de schaal van het Black Series assortiment van Hasbro.

Het originele bericht kun je hier terug vinden. The Force Awakens draait vanaf 18 december 2015 in de Nederlandse bioscopen.Tags: