Eerste blik op oude en nieuwe personages uit The Force Awakens
zaterdag 20 juni 2015

Over minder dan zes maanden verschijnt Star Wars: The Force Awakens in de Nederlandse bioscopen. Hoewel er over het verhaal al behoorlijk veel bekend is (tenminste, als je de spoilers volgt), is er nog heel veel wat we niet hebben gezien. Deze week bracht daar verandering in met de onthulling van enkele oude maar ook nieuwe personages!

Denk daarbij aan de nieuwe personages van acteurs Domhnall Gleeson en Greg Grunberg en van actrice Carrie Fisher als Prinses Leia. Maar er zijn ook andere oude vertrouwde gezichten waarvan we de foto’s en de namen in de spoilerspace hieronder laten zien. Als je dus spoilervrij wilt blijven, raden we je aan er niet op te klikken.

De foto’s verschenen op websites als MakingStarWars.net en StarWars7News.com en tonen ons een scène met Han Solo (Harrison Ford) met Rey (Daisy Ridley) en Finn (John Boyega) in de Millennium Falcon, nadat ze van de woestijnplaneet Jakku zijn vertrokken. Daarnaast zien we Domhnall Gleeson als The General van The First Order die Captain Phasma (Gwendoline Christie) opdracht geeft om deserteur Finn (John Boyega) terug te halen.

Verder verschenen er foto’s van personages als Admiral Ackbar en piloot Nien Nunb, die Lando bijstond bij de Slag om Endor, en van Greg Grunberg als X-wing piloot Gorwyn en Carrie Fisher in haar nieuwe Prinses Leia outfit.

Behalve deze foto’s verscheen er ook een eerste foto van Mark Hamill als Luke Skywalker uit de film op websites als TheForce.net (die het inmiddels alweer verwijderd hebben van hun site). Helaas was dit een goede poging van iemand met goede Photoshop skills, die desondanks velen wist te overtuigen.Tags: