Eenmalige Star Wars Rebels Experience duikt op in Amsterdam
dinsdag 23 september 2014

Ben je deze week in de buurt van Amsterdam? Dan wijzen we je graag op de Star Wars: Rebels Pop Up Experience. Deze eenmalige expierence is terug te vinden in de Amsterdamse Kalverstraat en leidt bezoekers met een ontdekkingsreis door de wereld van Star Wars: Rebels, de nieuwe animatieserie die op 3 oktober van start gaat. Gisteren werd dit event geopend door Disney XD presentatoren Mingus Dagelet en Nabil Aoulad Ayad.

Bezoekers van deze experience kunnen onder meer een tekenworkshop volgen, op de foto gaan met hun favoriete Star Wars: Rebels personages en veel leren over de bijzondere wereld waarin de helden uit de animatieserie actief zijn. Deze bijzondere beleving en activiteiten zijn gratis toegankelijk. Enkel deze week kun je terecht in de Kalverstraat 101. Dit event vormt de aftrap van een reeks evenementen rondom de start van de nieuwe tv-serie Star Wars: Rebels, die vanaf 3 oktober op Disney XD te zien is.

Aanstaande zondag vindt ook de speciale voorpremiere plaats van de pilotaflevering. Ook hierbij zullen er allerlei leuke activiteiten plaatsvinden in onze hoofdstad, waar je vorige week al meer over kon lezen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+