Een terugblik op de The Big Bang Theory Star Wars aflevering
vrijdag 31 januari 2014

Gisteravond werd in Amerika aflevering 14 uit het zevende seizoen van de populairste televisiekomedie uitgezonden. En ditmaal werden Penny, Sheldon, Leonard, Howard, Raj, Amy en Bernadette vergezeld door Star Wars veteranen Carrie Fisher en James Earl Jones in een Star Wars beladen aflevering van The Big Bang Theory.

Als de jongens er in deze aflevering niet in slagen om kaartjes te bemachtigen voor de populaire San Diego Comic Con, besluit Sheldon om zelf een conventie op te zetten. Uiteindelijk komt hij bij James Earl Jones terecht met wie hij een avond spendeert… en krijgt hij misschien wel meer dan wat hij wilde vragen. Iets waar ook Carrie Fisher op haar eigen wijze achter komt…

In Nederland wordt The Big Bang Theory elke doordeweekse dag uitgezonden om 20.10 op Veronica. Vanaf mei begint de zender hier met het zevende seizoen, dus dan duurt het nog een tijdje voordat deze aflevering ook hier te zien zal zijn. Een exacte datum is derhalve nog niet officieel bekend, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte!