Een terugblik op de E3 persconferentie van Electronic Arts
dinsdag 16 juni 2015

Gisteravond om 22.00 Nederlandse tijd vond in Los Angeles de E3 persconferentie plaats van Electronic Arts (EA). Iedereen zat te wachten op de eerste gameplay beelden uit Star Wars: Battlefront. Maar voordat het zover was, toonde EA enkele andere Star Wars games uit hun stal.

Afgetrapt werd met de aankondiging van Knights of the Fallen Empire, de nieuwste uitbreiding voor Bioware’s MMORPG Star Wars: Knights of the Old Republic. Kijkers werd een prachtige trailer voorgeschoteld vergezeld met de informatie dat de release gepland staat voor 27 oktober en dat het gratis te spelen zal zijn voor abonnees.

Een ander onderdeel in de persconferentie richtte zich op de mobile tak van EA, van welke werd benadrukt een prioriteit te zijn binnen het bedrijf. Daarbij kwam de aankondiging van een nieuwe mobile app game genaamd Star Wars: Galaxy of Heroes. Helaas werd er verder vrij weinig vrijgegeven, dus een verschijningsdatum of de inhoud van de game vormen vooralsnog een raadsel.

Last, but not least behandelen we Star Wars: Battlefront, de game die op 19 november in Nederland verschijnt. Hieronder kun je de eerste gameplay beelden bekijken afkomstig uit een multiplayer level (gespeeld op een Playstation 4). We kunnen niet anders zeggen dan dat het er geweldig uitziet. Wij zijn verkocht, maar oordeel vooral ook zelf:Tags: