Een beschrijving van de trailer van The Force Awakens
dinsdag 7 april 2015

De trailer van Star Wars: The Force Awakens komt eraan, jongetjes en meisjes. Hoewel er geen enkele officiële bevestiging van is, melden diverse media dat de trailer op Star Wars: Celebration, tijdens het panel van Kathleen Kennedy en regisseur J.J. Abrams, getoond gaat worden. Collider gaat nog een stapje verder en meldt dat ook de eerste (teaser) poster getoond zal worden.

Maar eerst even terug naar de trailer. Volgens MakingStarWars.net zal de eerst volwaardige trailer een looptijd hebben van net geen twee minuten. Daarnaast heeft de site een globale beschrijving van wat er te zien zal zijn. Het meest opvallende eraan is dat Luke Skywalker en het personage van Andy Serkis er niet in voor lijken te komen.

Wanneer kunnen wij in Nederland de trailer zien? Dat zal naar alle waarschijnlijkheid niet lang duren. Of Lucasfilm plaats vrijwel direct een officiële video online, of iemand in het publiek zal dat doen. Een andere mogelijkheid is de bioscoop. Volgens de berichtgeving zal de trailer te zien zijn voor Avengers: Age of Ultron. Deze film gaat in Amerika op 1 mei in première. In Nederland is dat al op 22 april. Dat wil niet per definitie betekenen dat we in Nederland dan ook al de trailer kunnen zien.

Hoe dan ook, binnen 1 tot 4 weken gaan we de trailer zien. En DeathStar.nl houdt je uiteraard op de hoogte!Tags: