Diverse Star Wars acteurs te gast op Verzameljaarbeurs – Update
vrijdag 29 augustus 2014

Op zaterdag 22 en zondag 23 november vindt de najaarseditie van de Verzameljaarbeurs weer plaats in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Zoals je wellicht inmiddels gewend bent, zijn er ook dit keer enkele Star Wars acteurs te gast, te weten: David Prowse (Darth Vader), Ken Coombs (Imperial officer), Pam Rose (Leesub Sirln) en bounty hunters Chris Parsons (4-LOM), Alan Harris (Bossk) en Cathy Munroe (Zuckuss).

Het is ons echter niet bekend of alle gasten op beide dagen aanwezig zijn. Bovendien is er onduidelijkheid over de aanwezigheid van David Prowse. Al jaren kampt de 79-jarige atleet met fysieke klachten en momenteel spelen zijn benen en een knie hem parten, waardoor hij deels afhankelijk is van een rolstoel. Om die reden heeft hij op zijn officiële website aangekondigd al zijn optredens in Amerika en overzees af te zeggen. Wij hebben zijn management om een reactie gevraagd. Update: zojuist heet David Prowse via zijn Twitterkanaal bevestigd dat hij aanwezig zal zijn.

De Verzameljaarbeurs is op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag 23 november van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Kaarten in de voorverkoop kosten voor volwassenen 11.50 euro. Aan de kassa zal dat 13.00 euro zijn. Voor meer informatie verwijzen we je naar de officiële Verzamelbeurs website.Tags: