Disney Infinity komt ook naar een universum hier ver, ver vandaan
dinsdag 4 februari 2014

Als gamer ken je wellicht het succes van Skylanders, een spel dat verzamelbare, fysieke figuurtjes via een apparaatje naar je scherm transporteert waarna de figuurtjes bespeelbaar zijn in de interactieve wereld. Het succes zorgde ervoor dat Disney in augustus van vorig jaar met zijn eigen “unieke” versie kwam: Infinity. Dit spel maakt gebruik van de rijke wereld van personages waar het entertainmentbedrijf de rechten over beschikt, zoals Pirates of the Caribbean, Toy Story en Wreck ’em Ralph.

Volgens de Wall Street Journal zijn er momenteel nieuwe versies in ontwikkeling die gebruik zullen maken van onder andere de Star Wars licentie. Het nieuws gaat gepaard met berichten dat er ondanks een sterke verkoop van het nieuwe spel honderden banen op de tocht staan in de interactieve mediatak van het bedrijf.

Verdere details over een Star Wars versie van Infinity ontbreken op dit moment helaas nog. Voor fervente verzamelaars betekent het echter dat er binnenkort weer een nieuw scala aan figuurtjes te verzamelen zal zijn. We wachten af!

 

Bron: IGN