Disney Infinity 3.0 komt met The Force Awakens playset
dinsdag 13 oktober 2015

Disney Interactive in samenwerking met Lucasfilm heeft nieuwe onthullingen naar buiten gebracht over de nieuwste figuren – Poe Dameron en Kylo Ren – die gespeeld kunnen worden in de nieuwe playset van The Force Awakens. In de playset zelf zitten de figuren Finn en Rey. Dit is de derde Star Wars playset die uitkomt voor Disney Infinity 3.0. Deze nieuwe playset en figuren zijn vanaf 17 december 2015 verkrijgbaar in Nederland.

“Vanaf 16 december 2015 – de dag dat Star Wars™: The Force Awakens™ geïntroduceerd wordt – zal de Disney Infinity Play Set het enige spel zijn waar fans van alle leeftijden iconische momenten uit de film kunnen ervaren en spelen.” aldus Ada Duan, VP voor Lucasfilm Digital Business en Franchise Management. “Lucasfilm en Disney Interactive hebben nauw samengewerkt om een spel te creëren voor kinderen en families die pas net kennis maken met de personages en avonturen uit Star Wars.”

In de The Force Awakens playset reizen spelers naar het sterrenstelsel om samen met de helden uit Star Wars op zoek te gaan naar een nieuwe bondgenoot. Figuren die speelbaar zijn in deze playset zijn Finn – een soldaat op zoek naar avontuur en gevaar – en Rey, een echte survivor. Zij zullen zich in het spel aansluiten bij Poe Dameron en Kylo Ren. Naast de figuren die afkomstig zijn uit de The Force Awakens playset, kan er ook gespeeld worden met alle andere Star Wars-figuren.

Alle figuren en Power Discs uit de 1.0 en 2.0 versie van Disney Infinity kunnen ook gebruikt worden in Disney Infinity 3.0 en in de verbeterde 3.0 Toy Box.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: