Disney: de Episode VII beelden zijn erg opwindend!
woensdag 6 augustus 2014

Gisteren maakte Disney de nieuwe kwartaalcijfers bekend en presenteerde het bedrijf met de grote oren een resultaat dat alle verwachtingen oversteeg. Disney President Bog Iger keek niet alleen terug op een prachtig kwartaal maar keek ook vooruit naar wat nog komen gaat.

Natuurlijk kwam de nieuwe film, Star Wars: Episode VII, ter sprake. Regisseur J.J. Abrams heeft al een paar tipjes van de sluiter opgelicht maar nog lang niet genoeg om de gretige fans de honger te doen stillen. “Er is heel wat opgebouwde interesse. Wij zijn er net zo enthousiast over als de fans,” aldus Iger. “De beelden die wij al hebben gezien zijn erg, erg opwindend voor ons.

Daarnaast lijkt de toekomst voor de Disney parken er ook rooskleurig uit te zien voor Star Wars fans. Zo weet Variety te melden dat volgend jaar de plannen gepresenteerd worden voor een veel grotere aanwezigheid van Star Wars. Momenteel bestaat dat wereldwijd voornamelijk alleen uit de Star Tours attractie, maar dat zal dus verder uitgebreid gaan worden. Vooralsnog zijn de verwachtingen dat het Disney park in Anaheim als eerste een transformatie zal ondergaan de komende jaren, waarna andere parken (zoals bijvoorbeeld in Parijs) hopelijk snel zullen volgen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Joruus

    Ik hoop dat er snel wat meer beelden of foto’s komen van star wars 7Tags: