DeathStar.nl verwelkomt nieuwe partner Old-School-Toys.nl
woensdag 21 januari 2015

Vandaag willen we graag een nieuwe partner van onze website aan jullie presenteren. We verwelkomen Old School Toys, de winkel voor nostalgie van de jaren ’80 uit de vorige eeuw!

Old School Toys is gespecialiseerd in Star Wars actiefiguren. Van de Kenner producten uit 1978 tot de allernieuwste Hasbro items, alles is er te vinden. Ook liefhebbers van bijvoorbeeld G.I. Joe, Masters of the Universe, Marvel, Ghostbusters, Neca en filmgerelateerde LEGO kunnen er terecht. Tevens is er een enorm assortiment van comics die allemaal individueel verpakt en te koop zijn.

Klanten kunnen 24 uur per dag shoppen op www.old-school-toys.nl, en op vrijdag en zaterdag kun je ook de showroom in Horst (nabij Venlo) bezoeken. Daarnaast is de winkel ook op diverse beurzen in binnen- en buitenland te vinden.

Ter viering van deze samenwerking en ter viering van het aankomende tweejarig bestaan van DeathStar.nl zullen we binnenkort een leuke weggeefactie organiseren. Houd de website dus de komende tijd weer goed in de gaten!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: