DSNL partner ToysandPoster.com: een korte introductie
dinsdag 6 mei 2014

Sinds kort werken we samen met de Nederlandse Star Wars winkel ToysandPosters.com. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze lezers leuke acties en kortingen bieden via een speciale pagina op hun website. En niet te vergeten kunnen we deze week een prachtige prijs weggeven ter viering van May The Fourth. Doe dus vooral ook mee!

Graag willen we van deze gelegenheid gebruik maken om jullie kennis te laten maken met deze winkel, en wie beter kan dat doen dan zijzelf:

Toys and Posters is een nieuwe Nederlandse Star Wars winkel uit Malden (bij Nijmegen). Het assortiment bestaat uit een brede verzameling speelgoed van de eerste vintage lijn tot de nieuwste series. Daarnaast willen wij ons onderscheiden van de reeds bestaande winkels door ons te specialiseren op een aantal fronten.

Zo is Toys en Posters gespecialiseerd in de mooiste en grootste Star Wars muurstickers die er te krijgen zijn. Deze levensgrote muurstickers zijn hoogwaardige afbeeldingen gemaakt van duurzaam vinyl. Dit product is al jaren een grote hit in Amerika en nu ook verkrijgbaar in Europa tegen betaalbare prijzen. Verder richten wij ons op classic vintage MOC en AFA/UKG MOC graded items van zowel de oude lijnen als de nieuwe.

Daarnaast richten wij ons op de nieuwe behoeften van Star Wars fans. Geregeld krijgen wij vragen of wij bepaalde artikelen leveren, die niet (of tegen zeer hoge prijzen) in Nederland/België te leveren zijn. Onze doelstelling is om de Star Wars fans een zo goed mogelijk voorstel te kunnen doen. Zo zullen wij geregeld acties opstarten, waarbij klanten zich kunnen inschrijven voor de aanschaf van een bepaald product. Hoe meer mensen zich hiervoor melden hoe groter wij kunnen kunnen inkopen en hoe hoger de korting. Zo zijn wij op dit moment aan het verkennen welke mogelijkheden er zijn om het assortiment uit te breiden met MR en Hasbro Lightsaber FX.

Iedere maand heeft Toys and Posters nieuwe maand-aanbiedingen, daarnaast zijn er exclusief voor Deathstar.nl nieuwe aanbiedingen en exclusieve artikelen. Tot slot zal Toys and Posters geregeld incidentele acties/producten aankondigen. Houd daarvoor ons Twitter account in de gaten!”

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: