DeathStar.nl is (bijna) jarig en dat moet worden gevierd!
zaterdag 14 februari 2015

Morgen bestaat DeathStar.nl alweer twee jaar! Begin 2013 ontstond het idee om een nieuwe website te starten om Nederlands(talig)e Star Wars fans niet alleen te voorzien van het laatste Star Wars nieuws uit het buitenland maar ook uit Nederland zelf. En hoewel we ver van het vuur in Amerika af zitten, blijkt er toch elke keer ook genoeg te beleven en te melden vanuit ons eigen kleine kikkerlandje.

Deze verjaardag laten we natuurlijk niet onopgemerkt aan ons voorbijgaan. Daarom hebben we maar liefst drie verschillende weggeefacties. Vandaag hebben we twee acties op onze social media kanalen van Twitter en Facebook. Als je ons daar nog niet volgt, of geliked hebt, is dit de kans bij uitstek.

Morgen op onze verjaardag lanceren we tevens een mooie actie in samenwerking met onze partner Old-School-Toys.nl. Hierbij mogen we een prachtige en exclusieve Hasbro Black Series Jabba the Hutt weggeven. De winkel heeft dit weekend overigens een speciale Valentijnsactie waarbij je 10% korting krijgt op alle aankomen, dus dat is een goede reden om er even een kijkje te nemen!

Alle acties lopen tot en met het volgende weekend. Je hebt dus niet lang om mee te doen, dus grijp je kans!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Margot

    Gefeliciteerd!Tags: