DeathStar.nl introduceert Wouters Point of View
zaterdag 5 september 2015

Het is je vast niet ontgaan: DeathStar.nl is vernieuwd! Niet alleen is er vorige maand een andere lay-out gepresenteerd, ook inhoudelijk is er een en ander veranderd. Zo hebben we gisteren bijvoorbeeld een nieuwe column geïntroduceerd: Wouters Point of View.

Deze onregelmatig terugkerende column, waarin onze redacteur Wouter de Boer zijn eigenzinnige kijk op de wereld van Star Wars geeft, maakt deel uit van onze spiksplinternieuwe columnsectie. Hierin plaatsen we geregeld nieuwe en unieke stukken. Fotoreportages, opiniestukken, verslagen, inhoudelijke artikelen: je kunt het zo gek niet bedenken. Op onze hoofdpagina zie je in de rechterkolom altijd de meest recente toevoegingen en via de menuknop ‘columns’ kun je alle nieuwe, aankomende en gearchiveerde columns terugvinden.

Ook jij, als trouwe lezer van onze site, kan bijdragen aan deze sectie. Heb jij een passie voor een aspect uit Star Wars en lijkt het je leuk om jouw enthousiasme met anderen te delen? Neem dan zeker even contact met ons op. Dan kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden. Geen idee is te gek, dus laat gauw van je horen!Tags: