De winnaar van de Force for Change actie is bekend
maandag 11 augustus 2014

Eind mei werden we verrast door een nieuw initiatief van Disney, Lucasfilm en Bad Robot, genaamd Force for Change. Hierbij konden fans door middel van donaties onder meer kans maken op een rolletje in Star Wars: Episode VII. Onlangs sloot de actie en vanavond is bekend geworden wie zich de gelukkige winnaar mag noemen.

D.C. Barns uit het Amerikaanse Denver werd verrast door het team van Omaze en mag zich gaan klaarmaken op zijn nieuwe baantje als Star Wars: Episode VII acteur. Regisseur J.J. Abrams feliciteerde zijn nieuwe werknemer via het Twitteraccount van zijn productiemaatschappij Bad Robot. Het felicitatiekaartje op de foto (hieronder) wordt vastgehouden door een onbekende robothand. Is dit een hint naar een nieuwe droid… of is het misschien de robothand van Luke Skywalker? De wazige achtergrond doet ons vermoeden dat de foto is genomen op Skellig Michael, het rotsachtige eilandje waar onlangs nog opnames zijn geweest.

Helaas dus geen Nederlandse winnaar, maar je kunt natuurlijk nog steeds meedoen aan de Disney Nederland prijsvraag waarbij je de stem van een Stormtrooper in Star Wars: Rebels kunt inspreken. Als je nog wilt meedoen, wacht dan niet te lang. Deze actie sluit over zeven dagen. Overigens kunnen onze Belgische lezers ook meedoen. Ga daarvoor naar deze link. Succes!

Bekijk hieronder het filmpje waarin de winnaar wordt verrast:

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Joruus

    Jammer. Had die prijs graag willen winnen…Tags: