De Star Wars Rebels marathon en een impressie van Breaking Ranks
zaterdag 1 november 2014

Morgen is het weer tijd voor de nieuwe aflevering van Star Wars: Rebels. Deze derde reguliere aflevering is getiteld Rise of the Old Masters. De uitzending vindt plaats om 17:00 op Disney XD. Een korte bespreking hiervan vind je hier terug.

Binnenkort kun je op deze zender ook een Star Wars: Rebels marathon verwachten. Op zondag 30 november kun je vanaf 10:30 alle afleveringen tot dan toe terugkijken. Deze marathon start overigens met de extended versie van de pilotaflevering, dus met de extra scenes met daarin Darth Vader! Hierna volgen zes reguliere afleveringen van het eerste seizoen. Markeer deze datum dus in je agenda!

Ondertussen hebben wij alvast de vierde aflevering, Breaking Ranks, bekeken in de originele Engelse taal. Daarin zien we een jonge cadet genaamd Dev Morgan die een Stormtrooper probeert te worden op de Keizerlijke academie op Lothal. In werkelijkheid is het Ezra die onder een valse naam undercover is gegaan om een decoder van Agent Kallus te kunnen stelen waarmee de crew van de Ghost de locatie van een belangrijk transport kan achterhalen. Deze nevenactiviteiten van cadet Morgan blijven niet geheel onopgemerkt en leiden ertoe dat Ezra zijn verblijf op de academie moet verlengen en een van zijn nieuwe vrienden moet helpen bij het terugvinden van zijn verdwenen zus. Deze aflevering is op zondagmiddag 9 november te zien op Disney XD.

En stem natuurlijk morgenmiddag om 17:00 af op Disney XD voor de nieuwe aflevering, naar onze mening de beste aflevering tot nu toe. We zijn benieuwd wat jullie van deze aflevering vinden! Onze Belgische lezers kunnen overigens vanmiddag om 14.45 afstemmen op Disney Channel waar Een Tie voor Twee uitgezonden zal worden.Tags: