De E3 gamebeurs gaat van start
maandag 9 juni 2014

Deze week vindt in Los Angeles weer de grootste vakbeurs voor de game-industrie plaats met aankondigingen en presentaties van de nieuwste games en ontwikkelingen. De Electronic Entertainment Expo, beter bekend als de E3, zal vanaf vandaag weer gaan losbarsten. De allereerste persconferentie (Microsoft) start rond 18.30 Nederlandse tijd, maar voor Star Wars fans zal het meest interessante nieuws waarschijnlijk later op de avond gaan plaatsvinden.

Om 21.00 vanavond start namelijk de persconferentie van Electronic Arts. Vorig jaar wist het de wereld te verrassen met een kort teaserfilmpje van Star Wars: Battlefront (welke in ontwikkeling is bij DICE) en de verwachting is dat we vanavond veel meer te zien gaan van en te horen krijgen over de game. Daarnaast hopen we ook op de eerste onthullingen van de EA Star Wars games die in ontwikkeling zijn bij Visceral Games en Bioware.

Op de E3 zal er daarnaast nog meer over Star Wars te vinden zijn. Waar wijzelf zeer naar uitkijken, is de onthulling van de Turtle Beach Star Wars gaming headphones, die begin vorige maand werden aangekondigd. Wij hopen daar morgen in de loop van de dag / avond meer over te kunnen laten zien en vertellen. En stiekem hopen we ook op een Star Wars aankondiging van Disney Infinities.

Je kunt op diverse websites zowel nationaal als internationaal de live streams volgen van alle persconferenties vanavond en vannacht. DeathStar.nl houdt je hoe dan ook zoals altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes! Check vanavond ook ons Twitterkanaal voor live commentaar op de EA persconferentie.Tags: