De belangrijkste opnames van Star Wars: Episode VII zitten erop!
maandag 3 november 2014

Kathleen Kennedy liet een week of twee geleden tijdens de opening van de Londense tak van Industrial Light + Magic weten dat de opnames van Star Wars: Episode VII binnen drie weken afgerond zouden worden. Dat schema lijkt gehaald te zijn aangezien dit weekend in de Britse hoofdstad de zogenaamde wrap party plaatsvond, die het einde van de belangrijkste filmopnames viert. Aanwezig waren diverse belangrijke namen die betrokken zijn bij de nieuwste Star Wars film, zoals Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Princess Leia), John Boyega, Daisy Ridley, Andy Serkis, Pip Andersen en regisseur J.J. Abrams.

Afgelopen vrijdagavond verscheen er al op Twitter een bedankbrief (die je hieronder kunt lezen) die was gericht aan alle personen die betrokken zijn (geweest) bij de productie. Hierin worden alle deelnemers bedankt voor hun inzet en professionalisme. Ook plaatste Mark Hamill (Luke Skywalker) al foto’s van zijn Halloweenviering op zijn Twitteraccount waarop hij te zien was zonder zijn baard, die hij overduidelijk voor de film had laten staan.

Overigens zullen er naar alle waarschijnlijkheid deze week nog enkele opnames plaatsvinden, maar voor het gros van de acteurs zit het er (voorlopig?) op. Het wordt natuurlijk afwachten wie er allemaal zullen terugkeren voor Episode VIII.Tags: