Darth Vader te gast op voorjaarseditie van de Verzameljaarbeurs
zondag 18 januari 2015

Op zaterdag 11 en zondag 12 april vindt weer de voorjaarseditie van de Verzameljaarbeurs plaats in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Zoals je ongetwijfeld inmiddels gewend bent, zijn er ook dit keer enkele Star Wars acteurs te gast, waaronder David Prowse (Darth Vader). Afgelopen keer moest hij nog afzeggen vanwege gezondheidsproblemen. Daarnaast zal ook Alan Harris (Bossk) zijn opwachting maken.

Of er ook andere Star Wars gasten aan deze line-up worden toegevoegd, is nog onbekend. De signeersessies worden net als vorige keer mogelijk gemaakt door XOGold. Op de website van deze organisator kun je de komende maanden alle details over alle gasten terugvinden.

De Verzameljaarbeurs is op de zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en op de zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Kaarten zijn op dit moment nog niet verkrijgbaar in de voorverkoop. Ook de voorverkoopprijzen zijn nog niet bekend. Kaarten aan de kassa zullen 13.00 euro kosten. Voor meer informatie verwijzen we je naar de officiële Verzamelbeurs website.Tags: