Dark Horse neemt afscheid van Star Wars met een knaller!
zondag 28 december 2014

Over drie dagen is het niet alleen Oudjaarsdag en sluiten we 2014 af, maar op die dag sluiten we ook een tijdperk af. 31 december 2014 zal namelijk de geschiedenis in gaan als het einde van de Star Wars licentie van Dark Horse Comics. Vanaf 1 januari 2015 keren de rechten terug naar Marvel Comics.

Voordat het zover is, biedt Dark Horse een zogenoemde Farewell Sale aan. Tot en met woensdag aanstaande kun je gebruik maken van een spectaculaire korting van maar liefst 50% op het gehele digitale assortiment Star Wars comics. Ook is het mogelijk om de volledige bibliotheek van titels in één keer te kopen voor $300. Na 1 januari is het niet meer mogelijk aankopen te doen, maar blijven de digitale versies van de comics wel beschikbaar voor diegenen die voor die tijd een aankoop hebben gedaan.

Na meer dan twintig jaar nemen we met veel goede herinneringen afscheid van deze uitgever van de Star Wars comics. Sinds het begin in 1991 met de reeks Dark Empire heeft het bedrijf veel gedenkwaardige titels en verhalen voortgebracht, gemaakt door zeer getalenteerde schrijvers, tekenaars en inkleurders. Daarmee heeft Dark Horse de lat hoog gelegd voor diens opvolger!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: