Dag 1 – Star Wars Celebration Europe II
zaterdag 27 juli 2013

De eerste dag van de Star Wars Celebration Europe zit er alweer op. In de gebouwen van de Messe, Essen, het grote evenementengebouw in het Ruhrgebied, stroomde gisteren de hallen vol met een paar duizend fanatieke Star Wars fans. Het was een en al gezelligheid en de sfeer was geweldig. De eerste dag kende al een paar leuke panels, maar helaas was het nieuws over Star Wars: Episode VII zeer schaars. Of zeg maar gerust niet aanwezig. Hoogtepunt van de dag was zondermeer het panel met de Keizer, Ian McDiarmid, die uitgebreid vertelde over zijn rol en de fans meervoudig blij maakte door als de dark lord te praten.

De vele foto’s en de enkele filmpjes die we hebben gemaakt gaan we waarschijnlijk pas na afloop op de website plaatsen. Dan volgen ook de verslagen en de interviews. Dus houdt DeathStar.nl zoals gewoonlijk goed in de gaten. Tot die tijd kun je natuurlijk onze Twitterfeed bekijken op onze speciale Celebrationpagina. Daar plaatsen we het laatste nieuws en… enkele teaserfoto’s!

Ondertussen maken wij ons op voor dag 2 op de Celebration. Er staan een paar zeer interessante panels op het schema, zoals de presentatie van / met Lucasfilm directrice Kathleen Kennedy en de presentatie over de nieuwe animatieserie Star Wars Rebels, waarover wij van een insider hebben gehoord dat de animatie beter is dan die van de Clone Wars serie. We zijn benieuwd!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+