Nederlandse trailer voor Star Wars: Rebels + meer info
maandag 24 maart 2014

We naderen niet alleen de start van de opnames van Star Wars: Episode VII, ook het najaar komt langzaam dichterbij. Over een paar maanden kunnen we kennis gaan maken met de eerste door Disney gemaakte Star Wars animatieserie, Star Wars: Rebels. Inmiddels weten we al wie alle hoofdrolspelers en de bijbehorende vertolkers / de stemacteurs zijn, maar over de overige rollen is nog weinig tot niets bekend.

Afgelopen weekend vond in Orlando, Florida het evenement de MegaCon plaats. Aanwezig was onder andere acteur Tom Kane, die voor The Clone Wars de stem van Yoda en de verteller aan het begin van afleveringen vertolkte. Hij deed daar enkele interessante uitspraken, zoals de mededeling dat enkele Clone Wars acteurs ook in Star Wars: Rebels te horen zullen zijn: “They’ll be ‘in there somewhere’.” Kane meldde verder dat Clone Wars acteurs waarschijnlijk niet constant te horen zullen zijn: “It’s important to make it a different show.

In Nederland is er ondertussen ook begonnen met het onder de aandacht brengen van deze nieuwe serie, die in het najaar op de Nederlandse Disney XD te zien zal zijn. Zo kun je er de onderstaande promo al tegenkomen:

 

 

Bron (Tom Kane uitspraken): JediNews
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
 • Lennart Hoornaar

  Getverderrie, nederlandse stemmen. Dat wordt downloaden.

  • Joruus

   ik snap het ook niet. zijn kinderen tegenwoordig te dom om ondertitels te lezen ofzo??

   • Lennart Hoornaar

    Als ze dit nou gewoon om een uur of negen s’avonds uit zenden met daar ondertiteling bij dan is er toch niks aan de hand. Ze kiezen vaak dan ook nog eens van die stemmen die totaal niet bij het personage passen.

    • Joruus

     dat is een reden geweest voor mij om nooit de clone wares tekenfilms te gaan volgen. en ik ben gewoon te lui om te downloaden

 • We hebben ondertussen enkele Nederlandse stemacteurs van Clone Wars gepolst of ze ook al benaderd zijn voor Rebels… maar hier kregen we geen enkele keer een directe reactie op in ons contact met hen. Of er is daadwerkelijk nog niks bekend, of ze mogen er met geen woord over reppen.Tags: