Billy Dee Williams danst in ronde 2 van DWTS
dinsdag 25 maart 2014

Vorige week liet Billy Dee Williams, beter bekend als Lando Calrissian, zijn danskunsten zien in de eerste aflevering van het achttiende seizoen van het Amerikaanse programma Dancing With The Star. Met zijn bijna 77-jaar, twee kunstheupen en andere kwaaltjes hoefden we geen salto’s en flinke tempo’s te verwachten. Wel werd het publiek getrakteerd op de chachacha in een optreden compleet in Star-Wars-stijl, welke je hier terug kunt zien.

Ondanks dat Billy met zijn danspartner Emma de laagste score van alle deelnemers kreeg van de jury, ging hij dankzij de steun van zijn vele fans toch door naar de tweede aflevering. Afgelopen week heeft hij dan ook flink geoefend om een tango onder de knie te krijgen. Het optreden gaat uiteraard niet gepaard zonder enig showelement. Omringd door drie vrouwen probeert hij deze week meer indruk te maken op de jury…

https://www.youtube.com/watch?v=IkkDyX5yvQU

Hoewel ze over het algemeen deze week wat meer positief waren, ontving Billy Dee van de jury deze tweede ronde wederom de laagste score. Gelukkig hebben afgelopen nacht (Nederlandse tijd) zijn fans weer van hun laten horen en flink gestemd, waardoor we voorlopig nog van Billy Dee kunnen blijven genieten. De volgende keer zal dat overigens met een nieuwe partner zijn, een nieuw element dit seizoen waar kijkers zelf bepalen welke danser ze willen koppelen aan hun favoriete celebrity.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: