Bevestigd: opnames van Star Wars 7 zijn reeds begonnen!
zondag 6 april 2014

De website JediNews bracht onlangs het gerucht naar buiten dat de opnames van Star Wars: Episode VII reeds in het geheim waren begonnen. In hun nieuwsbericht werd onder meer Egypte als locatie genoemd en zou de stad Abu Dhabi, hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, ook aan bod komen. Vandaag is bekend geworden dat de opnames inderdaad in het geheim al van start zijn gegaan. Disney baas Alan Horn maakte dit bekend in een gesprek met The Hollywood Reporter.

Ook bevestigde Horn dat het selectieproces van de cast nog altijd niet is afgerond en dat, hoewel de meeste rollen al wel zijn vastgelegd, er voor enkele (hoofd)rollen nog een geschikte acteur gezocht wordt. Daarnaast liet de Disney baas ook nog eens vallen dat het vastleggen van een geschikt script voor de film voor de nodige problemen had gezorgd.

Ondertussen lijkt de kans dat Zac Efron en Chiwetel Ejiofor, eerdergenoemde kanshebbers op een hoofdrol, gecast worden zeer klein te zijn geworden. Behalve dat Efron de laatste tijd in verband werd gebracht met problemen met een drugsverslaving, is hij inmiddels gecast in de filmadaptatie van John Grisham’s populaire thriller The Associate. Ejiofor wordt op zijn beurt momenteel in verband gebracht met een hoofdrol als de slechterik in de nieuwe James Bond film.

 

Bron: Hollywood Reporter
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+