Benicio del Toro overtuigd van een rol in Star Wars VIII
zaterdag 15 augustus 2015

Ongeveer een maand geleden druppelden de eerste geruchten naar buiten over de casting voor Star Wars: Episode VIII. De naam van acteur Benicio del Toro viel toen als mogelijke kandidaat voor een rol als slechterik. Inmiddels heeft de acteur zelf gereageerd en liet hij weten vol vertrouwen te zijn over een positieve afloop.

In een gesprek met Entertainment Tonight liet hij weten dat, hoewel hij nog niet veel erover kon vertellen, hij denkt dat het gaat gebeuren:”Het lijkt erop dat het gaat gebeuren, dus ik heb er veel zin in. Ik kan er niet teveel over praten. Ze dreigden mijn vinger af te hakken als ik erover praat…” Als tienjarige jongen zag hij de eerste Star Wars film in de bioscoop en het liet een indruk achter:”Ik was onder de indruk van de film, de personages, het verhaal en de boodschap.

Er is op dit moment verder nog vrij weinig bekend over het vervolg op The Force Awakens. De film van regisseur Rian Johnson staat gepland voor 26 mei 2017, met mogelijk weer een eerdere première in Nederland. Wellicht dat we morgen tijdens de Star Wars presentatie op de D23 Expo meer te horen krijgen, al schatten we die kans als vrij klein in.Tags: