ALS U DIT NIET KUNT LEZEN, HEEFT U EEN BRIL NODIG
dinsdag 16 juli 2013

Uitmelken is een term waar de koe al heel lang geen patent meer op heeft. Koning, keizer en admiraal op dat vlak is toch wel de Star Wars franchise. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat wel. En als het nog niet bestaat, moet je niet raar opkijken als het opeens ergens wordt aangekondigd. Als er een lichtje bij je gaat branden, vergeet het maar.

Voor wie het allemaal niet meer ziet zitten, hebben we letterlijk een oplossing. Vanaf nu hoef je je geen zorgen meer te maken dat je je proton torpedo’s niet meer in de exhaust port weet te krijgen, of een wombat niet weet te raken in zijn hol. Zet gewoon je Star Wars bril op!

Je hebt de keuze uit vijf verschillende monturen, te weten: Darth Vader, Luke Skywalker, Boba Fett, R2-D2 en de Stormtrooper. Mooi zijn betekent pijn lijden en in dit geval is dat weggelegd voor je portemonnee. Aan elk van deze monturen hangt namelijk een prijskaartje van maar liefst 349.99 dollar. En voor dat bedrag krijg je er zelfs een bijpassende brillenkoker bij. Amazing!

Bron: Gizmine