Adidas introduceert volgende week nieuwe Star Wars lijn
zaterdag 3 januari 2015

Ook bij Adidas weten ze dat 2015 hét jaar van Star Wars wordt. Vandaar dat over een kleine week hun nieuwe kindercollectie in de winkels ligt, met daarin twee paar sneakers én twee trainingspakken geheel in Star Wars stijl. Voor iedereen boven de 18: sorry, het is toch echt bedoeld voor kinderen, tenzij je gezegend bent met een kleine schoenmaat. Maar misschien een leuk cadeau voor je kleine neefje of nichtje?

De kleine fans kunnen kiezen uit Yoda of Darth Vader. Voor liefhebbers van de dark side heeft Adidas zwarte sneakers bedacht, met op de hiel een afbeelding van Vader. Het trainingspak is zwart, met op het jasje een flinke afbeelding van de slechterik en op de achterkant in het rood het logo van Adidas.

Yoda-fans kunnen gaan voor het paar witte sneakers – onze favoriet! – met op de achterkant Yoda. Dit is wat ons betreft het meest klassieke Adidas paar. Het trainingspak is redelijk vergelijkbaar met dat van Darth Vader, met op de achterkant in het groen het Adidas-logo.

Met deze collectie wil Adidas duidelijk een nieuwe generatie warm maken voor Star Wars. En dát kunnen wij alleen maar toejuichen.Tags: