Actrice Kaley Cuoco is ‘s werelds eerste Jedi springruiter
zondag 4 oktober 2015

Je kent haar waarschijnlijk het beste als Penny uit de hitserie The Big Bang Theory. Maar in haar vrije tijd mag actrice Kaley Cuoco ook graag paardrijden. Behalve eigenaar van enkele paarden is ze bovendien behoorlijk bedreven als springruiter. En voor een goed doel besloot ze in die hoedanigheid de hulp in te roepen van de Force.

De 29-jarige Amerikaanse was dit weekend aanwezig bij de Longines Masters in het Convention Center in Los Angeles waar zij niet alleen zelf gekleed was als een vrouwelijke Luke Skywalker, maar ook omringd werd door diverse andere Star Wars personages. Op de Amerikaanse entertainment website TMZ.com verschenen vandaag foto’s waarop te zien is dat er mede door haar inzet er een mooi bedrag van $35.000 werd opgehaald voor Ride On, een Amerikaanse organisatie die zich inzet voor kinderen en volwassenen met een beperking.

Behalve Cuoco waren ook andere Amerikaanse celebrities aanwezig om zich in te zetten, waaronder regisseur Steven Spielberg, zijn vrouw actrice Kate Capshaw en actrice Denise Richards. Hieronder zie je enkele foto’s van het evenement.Tags: