Acteurs en Star Wars Episode VII: van alles wat!
woensdag 31 juli 2013

De geruchtenmolen over de casting van rollen in Star Wars: Episode VII draait inmiddels al geruime tijd op volle toeren. En bij de minste of geringste scheet vergeet menige vorm van media het principe van objectiviteit en nemen ze klakkeloos alles over. Zo waren er kortgeleden nog de geruchten dat Zac Efron en Ryan Gosling benaderd waren. Vrijwel direct werden deze geruchten ontkracht door het management van Gosling, maar nog dagen erna werd hetzelfde bericht op diverse plekken aangekondigd als groot nieuws. De realiteit is dat er nog altijd bijna niks bekend is en dat we gewoon zullen moeten afwachten op betrouwbaar(der) nieuws.

Ondertussen zijn er genoeg acteurs die zich maar al te graag in het openbaar aanbieden voor een rol in de nieuwe film. Oudgediende Samuel L. Jackson kwam op deze manier aan zijn rol in de Prequels en ook dit keer, enkele weken geleden in de show van de Britse televisiepresentator Graham Norton, zag hij een rol in de nieuwe Trilogie wel zitten. Ook actrice Chloe Grace Moretz (Kick-ass, Hugo) ziet een rol wel zitten. In een interview met zender MTV zegt ze: “Natuurlijk ben ik geïnteresseerd. Kom op, het is Star Wars. Ik zou een moord doen voor een rol. J.J., ik zal je mijn nummer geven. Stuur me gerust een sms.

Maar er zijn ook acteurs die geen interesse hebben. Nota bene van twee acteurs van wie je het nooit zou verwachten. Simon Pegg en Nick Frost, beiden zeer uitgesproken Star Wars fans, laten het liever aan zich voorbij gaan. De twee kiezen ervoor om aan de andere kant van het scherm te blijven en zo te kunnen genieten van waarmee J.J. in 2015 komt. Een filmrol zou immers alle magie die het filmdoek biedt wegnemen. “Ik geef er de voorkeur aan om lekker onderuit gezakt te gaan zitten en te zien wat er uit de geest van J.J. komt,” aldus Frost.

 

Bron: Superherohype.com
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+