Aanpassing van Star Wars gasten op Verzamelbeurs
maandag 30 maart 2015

Over twee weken vindt de voorjaarseditie van de Verzameljaarbeurs plaats in de Jaarbeurshallen te Utrecht. De laatste jaren kon je op vrijwel elke editie Star Wars acteurs tegen het lijf lopen en aanvankelijk zou dat ook nu weer het geval zijn. Echter is de aanwezigheid van onder meer David Prowse (Darth Vader) en Alan Harris (Bossk) gecanceld.

In plaats daarvan kun je tijdens de najaarseditie op zaterdag 21 en zondag 22 november maar liefst TWINTIG gasten uit de zes films verwachten. Daarbij moet je denken aan acteurs als Femi Taylor (Oola), Gerald Home (Tessek) en nog velen meer. De signeersessies worden net als vorige keer mogelijk gemaakt door XOGold. Op de website van deze organisator kun je de komende maanden alle details over alle gasten terugvinden.

De Verzameljaarbeurs is op de zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en op de zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Een dagkaart kost in de voorverkoop 11.50 euro, aan de kassa bedraagt dit 13.00 euro. Voor meer informatie verwijzen we je naar de officiële Verzamelbeurs website. Met dank aan Anthony van Driel voor de nieuwstip.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: