..: Recensies :..

In 2013 werd journalist / schrijver, maar bovenal (bekend) verzamelaar Steve Stansweet opgenomen in het Guinness Book of Records. Met zijn Star Wars verzameling bestaande uit meer dan 400.000 items werd hij uitgeroepen tot degene met de grootste Star Wars verzameling ter wereld. Kortom, er zijn sinds 1977 behoorlijk veel producten verschenen en elk jaar komen daar letterlijk honderden zo niet duizenden nieuwe producten bij. In dit gedeelte plukken we daaruit de in onze ogen meest interessante uitgaves uit en bespreken we deze.

Hieronder vind je een overzicht van de producten die we de afgelopen tijd hebben besproken. Door te klikken op de foto ga je naar de recensie.

 

Sphero – BB-8
Het is het meest gehypte product in aanloop naar de première van The Force Awakens. In de volgende bespreking nemen een kijkje naar de schattige kleine droid BB-8 van fabrikant Sphero:
Star Wars Onesie – Boba Fett
In allerlei vormen maar in één maat verkrijgbaar zijn de officiële Star Wars Onesies. Ze zijn voor bijna iedereen geschikt en er is voor ieder wat wils. Wij bespreken de Boba Fett uitvoering in de volgende bespreking:
The Star Wars #2 – Dark Horse Comics
Begin oktober 2013 verschijnt het tweede deel van de stripserie The Star Wars, een stripserie gebaseerd op de allereerste (script)versie van de eerste Star Wars film, welke is ontwikkeld door schrijver J.W. Rinzler met tekeningen van Mike Mayhew. Een kleine impressie:
The Star Wars #1 – Dark Horse Comics
Begin september 2013 verschijnt het langverwachte eerste deel van het interessante project The Star Wars, een stripserie gebaseerd op de allereerste (script)versie van de eerste Star Wars film, welke is ontwikkeld door schrijver J.W. Rinzler met tekeningen van Mike Mayhew. Een kleine impressie:
Star Wars: Het Kaartspel – White Goblin Games
Na een aantal jaren van relatieve rust maakt het kaartspel zijn terugkeer. Na eerst in handen te zijn geweest van Decipher en Wizards of the Coast is het nu de beurt aan een nieuwe partij, die als zware taak heeft de vaak ingewikkelde kaartspellen breed toegankelijk te maken. Is het gelukt? Lees daarvoor onze ervaring met deze prachtige nieuwe set.
Star Wars Pinball – Zen Studios
In speelhallen konden liefhebbers vele jaren lang genieten van diverse Star Wars flipperkasten. Het is niet voor iedereen weggelegd om één of meerdere van deze kasten in huis te halen, maar daar is nu een alternatief voor. Zen Studios, ontwikkelaar van digitale flipperkastspeller, heeft een Star Wars versie uitgebracht voor alle bekende (spel)computers en mobiele apparaten. Onze impressie van de drie beschikbare tafels:

 

 

…..:: Terug naar de hoofdpagina