Prijsvraag: Win Star Wars – Het Kaartspel

Onlangs is het nieuwste Star Wars spel verschenen: Star Wars – Het Kaartspel. Hier op DeathStar.nl hebben we uitgebreid aandacht besteed aan deze Living Card Game (LCG), en een bespreking kun je hier terugvinden. Wij kwamen tot de conclusie dat we te maken hadden met een absolute aanwinst op zowel spel- als verzamelgebied, en gaven dit nieuwe product daarom een dikverdiende score van 8/10!In samenwerking met de uitgever – White Goblin Games – mogen we maar liefst vijf exemplaren weggeven onder onze lezers.

Wat moet je hiervoor doen?
Heel simpel. Beantwoord onderstaande vragen en stuur je antwoorden naar ons op.

White Goblin Games

 

star wars het kaartspel 1. Op welke planeet is Prinses Leia opgegroeid?
a) Coruscant
b) Alderaan
c) Dantooine2.

Wie zorgt ervoor dat Kanselier Palpatine in Revenge of the Sith zijn verminkte gezicht krijgt?
a) Obi-Wan Kenobi
b) Yoda
c) Mace Windu

3. Welke premiejager belandt er in Return of the Jedi de buik van de Sarlacc?
a) Boba Fett
b) Dengar
c) Zuckuss

 

Stuur je antwoorden op naar prijsvraag@deathstar.nl, onder vermelding van je naam, e-mail en adresgegevens. Inzenden kan tot en met 28 juni 2013. Slechts één inzending per adres is toegestaan.

*** UPDATE: De datum is inmiddels verstreken. Meedoen is helaas niet meer mogelijk. ***

 

Disclaimer: medewerkers van DeathStar.nl en White Goblin Games zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars worden op 01 juli 2013 getrokken en zullen daarna gecontacteerd worden. Participanten aan deze prijsvraag geven White Goblin Games toestemming om hen per e-mail op de hoogte te houden van toekomstige uitbreidingssets van Star Wars – Het Kaartspel, en soortgelijke producten. Uitschrijven van deze nieuwsbrief is op alle tijden mogelijk. Na afloop van deze prijsvraag worden alle gegevens van participanten vernietigd. Gegevens zullen niet worden doorverkocht aan derden of worden gebruikt voor andere doeleinden dan hierboven vermeld.

 

 

…..:: Terug naar de hoofdpagina