Prijsvraag: win een Star Wars Celebration Europe goodie bag!

 

Eind juli hadden we het genoegen als leden van de pers te gast te zijn tijdens de Star Wars Celebration Europe II. En daar hebben we gebruik van gemaakt! We hopen dan ook dat jullie, onze lezers, of je er wel of niet zelf bent geweest, hebben genoten van onze verslaggeving ter plekke via Twitter en naderhand via de diverse artikelen en fotoverslagen. Binnenkort zijn deze verslagen terug te vinden in een speciale Evenementenpagina, welke terug te vinden zal zijn in onze Achtergronden sectie.

Een tijdje geleden kondigden we al aan dat we een SWCEII goodie bag zouden gaan weggeven. Nu is het dan eindelijk zover. Hiernaast zie je een afbeelding van het prijzenpakket (klik voor een grotere versie). Dit pakket bevat onder andere een Official Pix crewshirt, een exclusief R2-D2 StarTots figuurtje, een gesigneerde foto van Paul Blake (de acteur die Greedo speelde), een Celebration lanyard, een in gesloten verpakking en exclusieve 3D-bril die enkel bij de 3D vertoning van Attack of the Clones werd overhandigd, en nog veel meer!

 

Wat moet je ervoor doen om te winnen?
Heel simpel! Vertel ons waarom jij vindt dat jij dit Star Wars pakket moet winnen. Alles is toegestaan. Of het nou in de vorm van een tekening is, een gedicht of een leuk verhaal: het leukste en meest originele pleidooi wint!

Inzendingen kunnen gestuurd worden naar prijsvraag@deathstar.nl. Vergeet uiteraard niet  je naame-mailadres en adresgegevens te vermelden.

Inzenden kan tot en met 29 september. Slechts één inzending per adres toegestaan.

 

 

 

Disclaimer
Medewerkers van DeathStar.nl zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt op 01 oktober 2013 getrokken en zal daarna gecontacteerd worden. Na afloop van deze prijsvraag worden alle gegevens van participanten vernietigd. Gegevens zullen niet worden doorverkocht aan derden of worden gebruikt voor andere doeleinden.

 

 

…..:: Terug naar de hoofdpagina